De Technologieco. van Wuhanqitop, Ltd.

Het systeem Professionele Snelgroeiend van de Nourifolaser sinds 2012

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Laserapparaat van de pijnhulp

Koud van de het apparatentoepassing van de lasertherapie persoonlijk Koud de Laserapparaat

Certificaat
Van goede kwaliteit De Laserapparaat van de pijnhulp voor verkoop
Van goede kwaliteit De Laserapparaat van de pijnhulp voor verkoop
Dank u zeer. Ik ben verheugd geweest om u de te vertellen laser GLB een groot success.my-haar is einde, en de verandering die van het structuurhaar is ontbreken.

—— Hennry

Hello, Lydia.Thanks voor uw riem van de pijnhulp, het is hand vrij, sparen mijn tijd, en geneest mijn pijn op rug, zeer dankt u

—— Sherry

Zoals verklaard op het product., als het product zoals geleid wordt gebruikt werkt het. Ik kocht de laser op mijn rug te gebruiken. Ik ben begon pijnhulp te zien

—— Het mannetje van Alex

U moet met dit product realistisch en geduldig zijn, maar het werkt werkelijk! Ik heb het nu voor een paar maanden en mijn pijn werkelijk hulp, amizin gebruikt

—— tony

Ik ben online Chatten Nu

Koud van de het apparatentoepassing van de lasertherapie persoonlijk Koud de Laserapparaat

China Koud van de het apparatentoepassing van de lasertherapie persoonlijk Koud de Laserapparaat leverancier

Grote Afbeelding :  Koud van de het apparatentoepassing van de lasertherapie persoonlijk Koud de Laserapparaat

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: QT
Certificering: CE FCC
Modelnummer: BL GEN

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: pakketpakket
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Type: Laser Stijl: kliniekgebruik, het ziekenhuisgebruik, huisgebruik
Product: de hulp van de de therapiepijn van de hoge machtslaser Verrichtingsmodel: ononderbroken, enig of plused
Laser Type: Diodelaser certificaat: CE fc
Uitgangsvermogen: 0.1w-15w regelbaar golflengte: 980
Functie: hand vrije, snelle behandeling Aanwijzingen: zachte gezamenlijke weefselwond,
Service: OEM EN ODM zijn warm onthaal
Hoog licht:

cold laser therapy products

,

pain therapy equipment

Koud van de het apparatentoepassing van de lasertherapie persoonlijk Koud de Laserapparaat

Halspijn

 

Één van de grootste oorzaken van halspijn is autoongevallen.

Typisch na een ongeval is een persoon volledig van adrenaline zodat wordt om het even welke pijn gevoelloos gemaakt en het voelt alsof niets verkeerd is. Nochtans 36 uur later vinden de meeste patiënten zij naar medische hulp moeten streven. Algemeen zeggen zij dingen als „ik overal brand en in mijn hals.“ pijn doe De patiënten worden verteld dat het „zweepslag.“ is

De mensen worden vaak verteld dat zij zweepslag hebben, maar er is geen officiële medische voorwaarde als zweepslag. Het is slechts een algemeen gebruikte die naam voor halsverwondingen tijdens een uiteindebotsing worden opgelopen die van de plotselinge, onverwacht-als bewegingen van het lichaam van zich voorwaarts het bewegen het gevolg zijn en toen terug snel, als het barsten ransel.

Het resultaat is ligamentverwondingen aan de hals maar wanneer de onbewuste patiënt probeert om een eis te maken, wordt het over het algemeen ontkend omdat de zweepslag niet op de goedgekeurde lijst van voorwaarden is!

Zweepslag, die een non-medical termijn, kan heel wat verwarring met patiënten de zijn veroorzaken nog de naam koppig voortduurt alhoewel het niet officieel wordt erkend.

Er zijn een paar factoren die tot de verwonding bijdragen.

Eerst is de positie op effect. De staking zou een totale verrassing kunnen geweest zijn of de patiënt kon het zien hebben komend en in een steunpositie gegaan zijn. De directe reactie is het lichaam aan te gaan wanneer het effect voorkomt, als kan de patiënt zien een botsing dreigend is.

Wat wij hebben gevonden

De patiënten met deze trauma's ontwikkelen te lang slaapproblemen van het hebben van zachte weefselverwondingen.

De patiënten moeten bewust dat worden gemaakt zij zachte weefselverwondingen hebben en zeer waarschijnlijk ligamentscheuren hebben.

_het belangrijk te om op:merken dat als allen een een patiënt doen hebben heet douche, geen massage en handhaven goed houding, zij kunnen zelfs niet nodig hebben laserbehandeling te om terugkerenen aan normaal binnen 3 maand.

Het is de inzameling van ontstekingsvloeistof, en zo het zwellen, die het chronische pijnprobleem veroorzaakt. Als u een gebroken been hebt zou u uiteindelijk moeten helen, maar behandelen van de vicieuze cirkel van ontsteking in de hals kan moeilijker zijn.

Terwijl er geen dergelijke medische voorwaarde zoals zweepslag is, is de bijbehorende die pijn door ontsteking wordt veroorzaakt zeer echt en zeer voorspelbaar. Elk van deze types van verwondingen kunnen in het scherpe stadium worden opgelost, wanneer er het begrip is dat de scherpe pijn chronische pijn als niet correct behandeld zal worden.

Andere oorzaken van halspijn

Deze dagen resulteert het gebruik van computers en lange uren van het zitten bij een bureau op het werk in halspijn, die één van de gemeenschappelijkere oorzaken van bezoeken aan GPs is geworden.

Vele lijders nemen hun pijn aan jarenlang, slechts ooit vindend oplossingen op korte termijn in de vorm van massage, acupunctuur, osteopathie, fysiotherapie en chiropraktijk.

De halspijn wordt gewoonlijk opgelopen als groot, breedbandgebied van pijn, maar in onze ervaring is de daadwerkelijke plaats van de aanvankelijke en terugkomende verwonding normaal een microscopische zachte weefselscheur of een spanning.

De lage laserbiotechnologie staat ons toe om deze zachte weefselverwondingen op cellulair niveau te behandelen. Het verstrekken van een duidelijk inzicht in de daadwerkelijke oorzaak van de halspijn maakt de gehele situatie veel minder verontrustend voor de patiënt.

Wat sommige patiënten ons vertellen

Na het beginnen van het rapport van behandelingspatiënten dat zij beginnen om zich beter en belangrijk te voelen, verbetert hun slaap.

Zij voelen een betekenis van begrip in verband met wat is gebeurd. Het machtigt voor hen om in controle te voelen en verbeteringen te voelen elke dag aangezien de laserbehandeling hen persoonlijk helpt te verbeteren.

Gecombineerd met frequente hete douches is de laserbehandeling gewoonlijk efficiënt in het verlichten van chronische pijn.

Hier is hoe de Koude Hulp van de Laserpijn kan helpen:

Vele lijders van de halspijn over de hele wereld zijn behandeld gebruikend licht-Gebaseerde Lasertherapie of wat wij „Koude Lasertherapie“ noemen.

 

Contactgegevens
Wuhan Qitop Technology Co.,Ltd.

Tel.: 86---18971500919

Fax: 86-27-84805419

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)