De Technologieco. van Wuhanqitop, Ltd.

Het systeem Professionele Snelgroeiend van de Nourifolaser sinds 2012

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenLasertherapie voor Plantar Fasciitis

De diepe Therapie van de Weefsellaser voor Plantar Fasciitis-LEIDENE van Enkelsynovitis Lasermassage

Certificaat
Van goede kwaliteit De Laserapparaat van de pijnhulp voor verkoop
Van goede kwaliteit De Laserapparaat van de pijnhulp voor verkoop
Dank u zeer. Ik ben verheugd geweest om u de te vertellen laser GLB een groot success.my-haar is einde, en de verandering die van het structuurhaar is ontbreken.

—— Hennry

Hello, Lydia.Thanks voor uw riem van de pijnhulp, het is hand vrij, sparen mijn tijd, en geneest mijn pijn op rug, zeer dankt u

—— Sherry

Zoals verklaard op het product., als het product zoals geleid wordt gebruikt werkt het. Ik kocht de laser op mijn rug te gebruiken. Ik ben begon pijnhulp te zien

—— Het mannetje van Alex

U moet met dit product realistisch en geduldig zijn, maar het werkt werkelijk! Ik heb het nu voor een paar maanden en mijn pijn werkelijk hulp, amizin gebruikt

—— tony

Ik ben online Chatten Nu

De diepe Therapie van de Weefsellaser voor Plantar Fasciitis-LEIDENE van Enkelsynovitis Lasermassage

China De diepe Therapie van de Weefsellaser voor Plantar Fasciitis-LEIDENE van Enkelsynovitis Lasermassage leverancier
De diepe Therapie van de Weefsellaser voor Plantar Fasciitis-LEIDENE van Enkelsynovitis Lasermassage leverancier De diepe Therapie van de Weefsellaser voor Plantar Fasciitis-LEIDENE van Enkelsynovitis Lasermassage leverancier De diepe Therapie van de Weefsellaser voor Plantar Fasciitis-LEIDENE van Enkelsynovitis Lasermassage leverancier De diepe Therapie van de Weefsellaser voor Plantar Fasciitis-LEIDENE van Enkelsynovitis Lasermassage leverancier

Grote Afbeelding :  De diepe Therapie van de Weefsellaser voor Plantar Fasciitis-LEIDENE van Enkelsynovitis Lasermassage

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Nourifo
Certificering: CE FCC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: paper box
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
merk: Nourifo Voorwaarde: Een gloednieuw, ongebruikt, ongeopend, onbeschadigd punt
gebruiksmethode: Twee keer per dag, 30 minuten elke keer Type: terugwinning
Naam van het product: De diepe Therapie van de Weefsellaser voor Enkel Synovitis Functie: geleid, laser, massage, temperatuur

De diepe Therapie van de Weefsellaser voor Enkel Synovitis

 

Enkel Synovitis
(Ook gekend als post-Traumatische Enkel Synovitis)

Wat is enkelsynovitis?
Enkelsynovitis is een voorwaarde door ontsteking van het zachte weefsel wordt gekenmerkt die de enkel gezamenlijke die capsule voeren, als synovium wordt bekend, met verdere enkel die zwellen, pijn en stijfheid die.
Het lagere been bestaat uit van 2 lange die beenderen, als fibula en het scheenbeen worden bekend, die naast elkaar gesitueerd zijn. Deze beenderen werken met elkaar en talus samen om de enkelverbinding te vormen. De enkelverbinding bestaat uit van sterk bindweefsel die die de verbinding omringen als de gezamenlijke capsule wordt bekend. De gezamenlijke capsule is gevoerd met gespecialiseerd die weefsel als synovium (of synovial membraan) wordt bekend die van het afscheiden van smerende vloeistof (synovial vloeistof) in de enkelverbinding de oorzaak zijn, daarom verminderend wrijving tijdens enkelbewegingen.
Na een enkelverwonding, kan het zwellen binnen de enkelverbinding accumuleren. Dit kan druk op synovium plaatsen wanneer in het bijzonder gecombineerd met bovenmatige van de gewichts dragende activiteit en enkel bewegingen. Dit kan synovium irriteren veroorzakend het ontstoken om te worden. Bovendien kan synovium versterkte direct toe te schrijven aan verwonding worden. Wanneer synovium ontstoken wordt, is de voorwaarde genoemd geworden enkelsynovitis.

Oorzaak van enkelsynovitis
Één of andere graad van synovitis kan met de meeste enkelverwondingen voorkomen, echter, wanneer het blijvend is, het dan klinisch wordt verwezen naar, als ‚Enkel Synovitis‘. Enkelsynovitis komt gewoonlijk na een enkelverwonding voor zoals een ernstige enkelverstuiking en kan in patiënten bijzonder gemeenschappelijk zijn die om naar gewichts dragende activiteit te vroeg na de verwonding (in het bijzonder als de enkel nog gezweld of stijf is) proberen te terugkeren. De voorwaarde kan ook wegens herhaalde spanning voorkomen verbonden aan het lopen of het lopen bovenmatig, vooral met pronated (vlakke) voeten of op ongelijke oppervlakten. Enkelsynovitis kan ook in de patiënt met chronische enkelinstabiliteit of de patiënt met een geschiedenis van terugkomende enkelverstuikingen voorkomen, die regelmatige gewichts dragende sport of activiteit onderneemt.

Tekens en symptomen van enkelsynovitis
De patiënten met enkelsynovitis ervaren typisch een pijn of een pijn aan de voorzijde en/of de kanten van de enkel. Nu en dan kan de pijn in de rug van de enkel worden gevoeld. De symptomen kunnen wegens een specifiek incident plotseling ontwikkelen of geleidelijk aan na verloop van tijd. Het meest meestal, zal enkelsynovitis na een enkelverstuiking voorstellen die terugkrijgt en volledig het aan de gang zijnde pijn, zwellen, stijfheid en moeilijkheid met gewichtslager veroorzaakt.
De symptomen zijn typisch slechter in de ochtend (of met rust na gewichts dragende activiteit) en kunnen als pijn voorstellen en de stijfheid die langzaam als patiënt verbetert warmt op (b.v. na een ochtenddouche). De symptomen kunnen ook tijdens het lopen of het lopen vooral op hellingen of op ongelijke oppervlakten worden verergerd. De patiënt kan het zwellen evenals tederheid ook ervaren op stevig wat betreft de enkelverbinding.

Behandeling voor enkelsynovitis
De meeste patiënten met enkelsynovitis helen goed met aangewezen fysieke therapie. Het succestarief van behandeling wordt grotendeels gedicteerd door geduldige naleving. Één van de belangrijke onderdelen van behandeling is dat de patiënt voldoende van om het even welke activiteit rust die hun pijn verhoogt tot zij zonder symptomen zijn (de steunpilaren, het vastbinden, het gebruik van hielwiggen of een enkelsteun kunnen worden vereist). Dit staat het lichaam toe om met het helende proces bij gebrek aan verdere weefselschade te beginnen. Zodra de patiënt deze vrije activiteitenpijn kan uitvoeren, is een geleidelijke terugkeer naar deze activiteiten vermeld verstrekt er geen verhoging van symptomen is.
Negerend symptomen of goedkeurend een ‚geen pijn, geen aanwinsten‘ houding zal waarschijnlijk tot de voorwaarde leiden die chronisch worden. Zodra het chronisch, vertraagt helen beduidend het resulteren in duidelijk verhoogde terugwinningstijden en een verhoogde waarschijnlijkheid van toekomstige herhaling. De directe aangewezen behandeling in alle patiënten met enkelsynovitis is essentieel om een optimaal resultaat te verzekeren.
Vol overgave na RIJST met regelmatig suikerglazuur en anti-inflammatory medicijn kan helpen om ontsteking in de beginfase van enkelsynovitis beduidend te verminderen en kan terugwinning beduidend verhaasten. Een gediplomeerd flexibiliteit, een saldo en versterken van programma onder richting van een fysiotherapeut zijn essentieel om een optimaal resultaat te verzekeren. De handen bij behandeling die van de therapeut, technieken zoals massage en mobilisering de impliceren, kunnen terugwinning op het gunstige ogenblik ook versnellen.
In de definitieve stadia van rehabilitatie, zou een geleidelijke terugkeer naar activiteit of de sport onder begeleiding van de behandelende vakman moeten voorkomen en de verstrekte symptomen stijgen niet. In die patiënten de van wie verwonding aan of enkelinstabiliteit vastbinden die toe te schrijven is, die kan tijdens deze fase worden vermeld vastbinden.

Het bijdragen calculeert aan de ontwikkeling van enkelsynovitis in
Er zijn verscheidene factoren die patiënten voor het ontwikkelen van enkelsynovitis kunnen ontvankelijk maken. Deze moeten met richting van een arts worden beoordeeld en worden verbeterd en kunnen omvatten:
enkelinstabiliteit
slechte flexibiliteit (in het bijzonder van de enkelverbinding, de subtalar gezamenlijke of kalfsspieren)
ongepaste of bovenmatige opleiding
slechte voetbiomechanica
ongepast schoeisel
spierzwakheid
een geschiedenis van chronische enkelverstuikingen

Fysieke therapie voor enkelsynovitis
De fysieke therapiebehandeling is essentieel om het helende proces te verhaasten, een optimaal resultaat te verzekeren en de waarschijnlijkheid van verwondingsherhaling in alle patiënten met deze voorwaarde te verminderen. De behandeling kan bestaan uit:
zachte weefselmassage
electrotherapy (b.v. ultrasone klank)
anti-inflammatory raad
gezamenlijke mobilisering
het vastbinden
het vastbinden
het gebruik van steunpilaren
ijs of thermische behandeling
het droge needling
oefeningen om sterkte, flexibiliteit en saldo te verbeteren
onderwijs
de raad van de activiteitenwijziging
biomechanische correctie
schoeiselraad
een gediplomeerde terugkeer naar activiteitenplanning

Prognose van enkelsynovitis
De meeste patiënten met deze voorwaarde helen goed met aangewezen therapie. De minder belangrijke gevallen van deze voorwaarde die vroeg worden geïdentificeerd en behandeld kunnen gewoonlijk binnen dagen aan weken regelen. In strengere of chronische gevallen, kan de terugwinning een proces van lange adem zijn en kan verscheidene maanden in patiënten vergen die hun voorwaarde voor een lange periode van tijd hebben gehad. In deze instanties, vaak wordt een corticosteroid injectie in de enkelverbinding vaak overwogen om bij het versnellen van terugwinning te helpen en kan door een sportengeneeskunde arts worden uitgevoerd.
De vroege therapiebehandeling is daarom essentieel om terugwinning te verhaasten en een optimaal resultaat in alle patiënten met enkelsynovitis te verzekeren.

Andere Interventie voor enkelsynovitis
Ondanks aangewezen therapiebeheer, voldoende verbetert een klein percentage patiënten met deze voorwaarde niet. Wanneer dit voorkomt kan de behandelende arts op de beste cursus van beheer adviseren. Dit kan verder onderzoek zoals een Röntgenstraal, een Ultrasone klank, CT aftasten of MRI, corticosteroid injectie, farmaceutische interventie of een overzicht impliceren door een specialist die op om het even welke procedures kan adviseren die aangewezen kunnen zijn om de voorwaarde te verbeteren. Een overzicht met een chiropodist voor het voorschrift van orthotics en aangewezen schoeiselraad kan ook worden vermeld.

 

 

Contactgegevens
Wuhan Qitop Technology Co.,Ltd.

Tel.: 86---18971500919

Fax: 86-27-84805419

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)