De Technologieco. van Wuhanqitop, Ltd.

Het systeem Professionele Snelgroeiend van de Nourifolaser sinds 2012

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenVeterinaire Lasermachine

Klasse IV Veterinaire Lasertherapie, Gekronkelde Helende Koude de Laserbehandeling van 980nm voor Honden

Certificaat
Van goede kwaliteit De Laserapparaat van de pijnhulp voor verkoop
Van goede kwaliteit De Laserapparaat van de pijnhulp voor verkoop
Dank u zeer. Ik ben verheugd geweest om u de te vertellen laser GLB een groot success.my-haar is einde, en de verandering die van het structuurhaar is ontbreken.

—— Hennry

Hello, Lydia.Thanks voor uw riem van de pijnhulp, het is hand vrij, sparen mijn tijd, en geneest mijn pijn op rug, zeer dankt u

—— Sherry

Zoals verklaard op het product., als het product zoals geleid wordt gebruikt werkt het. Ik kocht de laser op mijn rug te gebruiken. Ik ben begon pijnhulp te zien

—— Het mannetje van Alex

U moet met dit product realistisch en geduldig zijn, maar het werkt werkelijk! Ik heb het nu voor een paar maanden en mijn pijn werkelijk hulp, amizin gebruikt

—— tony

Ik ben online Chatten Nu

Klasse IV Veterinaire Lasertherapie, Gekronkelde Helende Koude de Laserbehandeling van 980nm voor Honden

China Klasse IV Veterinaire Lasertherapie, Gekronkelde Helende Koude de Laserbehandeling van 980nm voor Honden leverancier
Klasse IV Veterinaire Lasertherapie, Gekronkelde Helende Koude de Laserbehandeling van 980nm voor Honden leverancier Klasse IV Veterinaire Lasertherapie, Gekronkelde Helende Koude de Laserbehandeling van 980nm voor Honden leverancier Klasse IV Veterinaire Lasertherapie, Gekronkelde Helende Koude de Laserbehandeling van 980nm voor Honden leverancier

Grote Afbeelding :  Klasse IV Veterinaire Lasertherapie, Gekronkelde Helende Koude de Laserbehandeling van 980nm voor Honden

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Nourifo
Certificering: CE FCC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: paper box
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: veterinaire lasertherapie certificaat: CE-FCC
Toepassing: dierenhuisdieren golflengte: 980nm
voordeel: Hoge Efficiënt

therapiemachine voor dieren/paard/honden/huisdieren gekronkelde het helen therapielaser 

 

In het algemeen is de behandeling van de lasertherapie veilig, pijnloos en kort. Het laserlicht wordt geleverd aan het getroffen gebied door een niet-invasief handstuk. Het bont te hoeven niet worden geknipt. De de ogenbescherming wordt gedragen door de laserexploitant en iedereen dichtbij de lasersonde. De ogen van het dier worden geleid vanaf het behandelingsgebied of behandeld, aangezien de laser de retina van een oog kon berokkenen indien direct geglanst in het.

 

De werker uit de gezondheidszorg beweegt regelmatig het handstuk over het gebied van behandeling vermijden schroeiend het bont, in het bijzonder op donker-gekleurde lagen. Tijdens behandeling, voelen de huisdieren een zachte warmte, en velen zullen meer en meer tijdens — en misschien zelfs schijnen te genieten van — de procedure ontspannen.

 

Elk huisdier is verschillend, en de resultaten kunnen sterk verschillen. De eigenaars zouden een verandering in hun huisdieren binnen de eerste behandeling of twee kunnen zien. Nochtans, voor strengere voorwaarden, zou een reeks behandelingen noodzakelijk kunnen zijn alvorens de resultaten duidelijk worden. Zij kunnen betere mobiliteit voor het gezamenlijke voorwaarden, drogen en helen van dermatologische wonden, sneller helend voor wonden en insnijdingen, en groter comfort in een huisdier omvatten.

 

Behandelingstheorie:
980nm de diodelaser gebruikt de biologische stimulatie van licht bevordert, vermindert ontsteking en vermindert, is een niet-invasieve behandeling voor scherp en chronische aandoeningen. Het is veilig en aangewezen voor alle leeftijden, van de jongelui aan de oudere patiënt die aan chronische pijn kan lijden.

 

Het erkennen van Pijn in Dieren
Het kan moeilijk zijn om te bepalen als de dieren in pijn zijn, één van de redenen dat de lasertherapie in deze species underused is. Het volgende zou tekens kunnen zijn dat uw dieren in jichtige pijn — of anders is:

- Gebrek aan het verzorgen

- Het verbergen of isolatie

- Het slapen een of in slechts één positie

- Gebrek aan belangstelling in voedsel en water

- Het grommen of het sissen wanneer geraakt

- Abnormale lichaamsstandpunten

- Rusteloosheid

- Verandering in voedselvoorkeur, slaapvlekken of kattebakgewoonten

- Algemene geprikkeldheid

- Tegenzin om aan favoriete vlekken te springen

- Verminderde sociale interactie met eigenaars of andere dieren

 

De mogelijke Therapie van de Voorwaardenlaser kan behandelen

De dieren die aan om het even welke combinatie pijn, ontstekings of langzaam-heelt wonden lijden kunnen van lasertherapie profiteren. Omvatten de algemeen behandelde kwalen:

- Verzweringen en open wonden
- Spier, ligament en peesverwondingen
- Verstuikingen en spanningen
- Pododermatitis (ontsteking van de stootkussens)
- Rugpijn
- Neuromusculaire ziekte
- Artritis
- Degeneratieve schijf of gezamenlijke ziekte
- Heupdysplasie
- Ontstoken oren
- Postchirurgisch trauma

 

 

Tijdens een Klasse IV de laserbehandeling, wordt het behandelingstoverstokje gehouden in motie tijdens de ononderbroken golffase, en in de weefsels voor verscheidene seconden tijdens lasertrilling gedrukt. De patiënten voelen een milde warmte en een ontspanning. Aangezien weefsel het verwarmen buitenkant-binnen van voorkomt, is Klasse IV therapielasers veilig om over metaalimplants te gebruiken. Na behandeling, voelt een duidelijke meerderheid van patiënten wat verandering in hun voorwaarde: zij het pijnvermindering, betere waaier van motie, of één of ander ander voordeel.

 

 

Klinische voorwaarde

Dosering

J/cm2

Tijd bij 10W

Min: Seconde

 

Therapie

Osteoartritis-knie 7-10 9:15 - 13:15 Elke dag 3 dagen, toen elke andere dag 3 dagen, toen onderhoudsprogramma
Verstuikingen en spanningen 8-12 6:30 - 10:00

Elke andere 2 weken,

dan onderhoudsprogramma

Cervicale spondylosis 8-12 6:00 - 9:15 Zelfde zoals hierboven
Spier, ligament en peesverwondingen

 

8-10 1:00 - 13:15 Elke dag 3 dagen, toen elke andere dag 3 dagen tot vastbesloten
Verzweringen en open wonden

 

7-8 5:45 - 6:45 Elke dag 3 dagen, toen elke andere dag tot vastbesloten
Beenverstuikingen/spanningen 8-10 8:15 - 12:30 Elke dag 3 dagen, toen elke andere dag voor het programma van het 3 dagen toen onderhoud
Postchirurgisch trauma

 

5-7 3:00 - 6:00 Zelfde zoals hierboven

 

 

Voordeel:
1. Hoge efficiënt, 980nm-golflengtelaser zal hoogst geabsorbeerd worden door doel.
2. Deze machine is veiligheid en pijnloze, niet-invasieve chirurgie-vrije en drug-vrije lichte handeling op het doel.

 

Wat is Diepe de Lasertherapie van de Weefseltherapie?

De lasertherapie is een niet-invasieve FDA goedgekeurde modaliteit die licht of fotonenergie in het infrarode spectrum gebruikt om pijn en ontsteking te verminderen. Het wordt genoemd de therapie van de „diep weefsel“ laser omdat het het vermogen van het gebruiken van de instrumenten heeft van de glasrol die ons toestaan om diepe massage in combinatie die van de laser te voorzien zo voor diepe penetratie van de fotonenergie toestaan. Het effect van de laser kan 8-13 cm in het diepe weefsel doordringen!


Hoe werkt de Lasertherapie?
De lasertherapie veroorzaakt chemische reacties op het cellulaire niveau. De fotonenergie versnelt het helende proces, verhoogt metabolisme en verbetert omloop bij de plaats van verwonding. Het is getoond efficiënt om in de behandeling van scherpe pijn en verwonding, ontsteking te zijn, chronische pijn en postoperatieve voorwaarden. Het is getoond om het helen van beschadigd zenuwen, pezen en spierweefsel te versnellen.


Is het Diepe de Therapierecht van de Weefsellaser voor u?
De diepe Therapie van de Weefsellaser is aangewezen door patiënten geworden die niet aan andere acties hebben geantwoord. Zijn capaciteit om pijn op een cellulair niveau te beïnvloeden verstrekt ook pijnhulp voor niet alleen slechts eenvoudige voorwaarden maar chronische en complexe voorwaarden.

 

Wat het verschil tussen Klasse IV en LLLT, LEIDENE Therapieteratment?

Vergeleken met andere LLLT-laser en LEIDENE therapiemachines (misschien slechts 5-500mw), kan Klasse IV lasers 10 - 1000 keer de energie per minuut geven dat een LLLT of leiden kan. Dit vergelijkt in het kortere behandelingstijden en sneller helen en weefselregeneratie voor de patiënt. Als voorbeeld, worden de behandelingstijden bepaald door Joule energie in het gebied die worden behandeld. Een gebied dat u hebt willen om behoeften behandelen 3000 Joule therapeutisch energie om te zijn. Een LLLT-laser van 500mW zou 100 minuten behandelingstijd vergen om de noodzakelijke behandelingsenergie in het weefsel therapeutisch te geven om te zijn. Een 60 wattsklasse IV laser wenst slechts 0,7 minuten om 3000 Joule energie te leveren.

 

Contactgegevens
Wuhan Qitop Technology Co.,Ltd.

Tel.: 86---18971500919

Fax: 86-27-84805419

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)