De Technologieco. van Wuhanqitop, Ltd.

Het systeem Professionele Snelgroeiend van de Nourifolaser sinds 2012

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenhet apparaat van de lasertherapie

50000hrs de Laser met lange levensuur GLB voor FCC van Ce van het Haarverlies keurde Aangepaste Kleur goed

Certificaat
Van goede kwaliteit De Laserapparaat van de pijnhulp voor verkoop
Van goede kwaliteit De Laserapparaat van de pijnhulp voor verkoop
Dank u zeer. Ik ben verheugd geweest om u de te vertellen laser GLB een groot success.my-haar is einde, en de verandering die van het structuurhaar is ontbreken.

—— Hennry

Hello, Lydia.Thanks voor uw riem van de pijnhulp, het is hand vrij, sparen mijn tijd, en geneest mijn pijn op rug, zeer dankt u

—— Sherry

Zoals verklaard op het product., als het product zoals geleid wordt gebruikt werkt het. Ik kocht de laser op mijn rug te gebruiken. Ik ben begon pijnhulp te zien

—— Het mannetje van Alex

U moet met dit product realistisch en geduldig zijn, maar het werkt werkelijk! Ik heb het nu voor een paar maanden en mijn pijn werkelijk hulp, amizin gebruikt

—— tony

Ik ben online Chatten Nu

50000hrs de Laser met lange levensuur GLB voor FCC van Ce van het Haarverlies keurde Aangepaste Kleur goed

China 50000hrs de Laser met lange levensuur GLB voor FCC van Ce van het Haarverlies keurde Aangepaste Kleur goed leverancier
50000hrs de Laser met lange levensuur GLB voor FCC van Ce van het Haarverlies keurde Aangepaste Kleur goed leverancier 50000hrs de Laser met lange levensuur GLB voor FCC van Ce van het Haarverlies keurde Aangepaste Kleur goed leverancier 50000hrs de Laser met lange levensuur GLB voor FCC van Ce van het Haarverlies keurde Aangepaste Kleur goed leverancier

Grote Afbeelding :  50000hrs de Laser met lange levensuur GLB voor FCC van Ce van het Haarverlies keurde Aangepaste Kleur goed

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Nourifo
Certificering: CE FCC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: paper box
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
merk: Nourifo Service: OEM, ODM, steekproef
Garantie: 2 jaar levensduur: 50000hrs, met lange levensuur
Kwaliteit: Terug naar boven Laser: Diodelaser die venster nemen
Kleur: Aangepaste zwarte, Tijd het plaatsen: 20 minuten
Hoog licht:

koud laserapparaat

,

Laser het Helen Apparaat

Beste de Groeiapparaten van het Laserhaar: De Laser GLB van het haarverlies

 

 

Het dikke haar is een symbool van vrouwelijke schoonheid en verschijning, en het haarverlies veroorzaakt minder kwaad niet aan mannen dan vrouwen. De studies hebben aangetoond dat het haarverlies het zelfrespect van mensen verminderen, benoemingen kan moeilijk doen, en werkgelegenheid harder maken.

Er zijn vele redenen voor haarverlies: erfelijkheid, hormonen, milieu, dieet en dagelijkse activiteiten. Hetzij zijn de mannelijke of vrouwelijke, androgene alopecia of het rustende haarverlies vaak verwant met de afscheiding van genen en hormonen.

De lage therapie van de intensiteitslaser is de laatste jaren erkend door haar artsen en de patiënten van het haarverlies.


Het laserhaar is geen nieuw wapen

In 1998, verkreeg de haarlaser als categorie3a laser wordt gediend en FDA-veiligheidsgoedkeuring die.

 

In December 2003, ontvingen het lasermateriaal als „methode en het materiaal om haarfollikelactiviteit“ te bevorderen het octrooi van de V.S. (Nr.: #6666878).

 

2005 -2007: een willekeurig verdeelde, dubbelblinde, multicenter, vergelijkende studie van androgene die alopecia met LLLT wordt behandeld en LEIDENE therapie, respectievelijk. De resultaten werden vrijgegeven in het derde kwartaal van 2008.

 

In 2007, begon de studie van laser geproduceerde menselijke weefselplakken.

 

Één enkele centrum open proef werd geleid in April 2008. Het potentiële effect van LLLT op wenkbrauwreparatie van werd alopeciaareata bestudeerd door de detector van het laserhaar.

 

In het vierde kwartaal van 2008, een willekeurig verdeelde, dubbelblinde, gecontroleerde controle, werd de enige centrumproef geleid om het begin van een klinische studie te onderzoeken over de potentiële doeltreffendheid van laser in de preventie van haarverlies in chemotherapie.

1. de generatie van het laserhaar is een nieuwe methode om haarverlies met lage energie koude laser (LLLT) te behandelen, die op brede schaal internationaal wordt erkend. Vergeleken met drugs (zoals minoxidil en Finasteride-Tabletten), is er geen bijwerking. Onder het gebouw van het verzekeren van veiligheid, is de klinische doeltreffendheid wijd geverifieerd.

2. een nieuwe veilige en efficiënte manier wordt om AGA te behandelen verstrekt. De laser is de beste golflengte voor onderzoekshaar na meer klinische tests.

3. op het gebied van alopeciaaanpassing, is de selectie van laser een zeer belangrijke methode voor de mensen die niet efficiënt in de behandeling van drugbehandeling of in de bevolking met minder tijd en minder geschikt voor drugbehandeling zijn. De correlatie van de blootstellingstijd, dosis, frequentie en de graad van specifiek haarverlies heeft een diepgaande betekenis van klinisch onderzoek.

4. de laser heeft een positief effect bij wond het helen (zoals) is gedocumenteerd, zodat kan het in haaroverplanting worden gebruikt, en de mogelijkheid om klinische doeltreffendheid te verbeteren is zeer hoog.

Waar is de laser haarverlies?

Er zijn drie wijd toegelaten behandelingen voor haarverlies: minoxidil, androgen, en haaroverplanting, maar er is altijd zulk een bijwerking. Minoxidil is een eerste-lijnproduct door FDA voor de behandeling van androgeen alopecia en pauzehaarverlies dat wordt goedgekeurd. De mogelijke bijwerkingen omvatten hoofdpijn, duizeligheid, enz. Voor mensen, is de antiandrogen therapie (zoals finasteride) ook efficiënt. De mogelijke bijwerkingen omvatten impotentie, verminderd libido en verminderde spermatelling. De patiënten die geen bijwerkingen kunnen tolereren kunnen ophouden nemend medicijn onder begeleiding. Voor mensen met strenge alopecia, is de haartransplantatie de enige echte strategie. Het proces impliceert het afsnijden van het overgeplante haar van het dikke achterhoofd of het plukken van één enkel haarfollikel aan het kale gebied over te planten. De meeste patiënten hebben één tot twee keer nodig van behandeling. De kosten van behandeling variëren al naar gelang de manier van overplanting en het aantal overgeplante haarfollikelen.

LLLT is een therapie die bijna geen bijwerkingen heeft. Het verstrekt een veilige en efficiënte alternatieve therapie. In klinische observatie, bijna hadden alle patiënten die behandeling ontvingen geen hoofdpijn, het jeuken, erythema, het branden of het tintelen.

Momenteel, is het populaire behandelingsmateriaal voor LLLT laserhelm, ook genoemd laserhaar GLB. De haargroei GLB integreert en optimaliseert verder de decennia van LLLT van onderzoek, zodat het haar kan effectief kweken. De energie van LLLT kan specifiek door haarfollikelen in haarfollikelen worden geabsorbeerd. Deze therapie kan sebaceous buis uitbaggeren, olieafscheiding verminderen en controleren en haarverlies verbeteren. Het kan bloedomloop in het hoofd ook bevorderen, zodat de zuurstof en de voedingsmiddelen naar haarfollikelen kunnen worden verzonden op tijd om haarverlies te verhinderen. En de meeste haarfollikelen tijdens de rustperiode zijn opgewekt om actief te zijn, het probleem van het eind van de rustperiode en de korte de groeiperiode te verbeteren. Het haar door lichte stimulatie wordt gekweekt is sterker en sterker dan dat van het normale haar dat.


Gebaseerd op praktische ervaring, 80%-hadden de patiënten met androgene alopecia hun haar die na 3-6 maanden van behandeling dik maken, en bijna hielden alle patiënten met het verlies van het rusthaar haarverlies tegen. Na één jaar van LLLT-behandeling, blijft het haar groeien. De meeste mensen zullen in opvolgendebehandeling voortduren om hun doeltreffendheid te handhaven.

 

 

Contactgegevens
Wuhan Qitop Technology Co.,Ltd.

Tel.: 86---18971500919

Fax: 86-27-84805419

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)